Бруклин Нетс не успя да разчита на дуото Кевин Дюрант

...
Бруклин Нетс не успя да разчита на дуото Кевин Дюрант
Коментари Харесай

Бруклин търси трета звезда до Дюрант и Ървинг

Бруклин Нетс не съумя да разчита на дуото Кевин Дюрант и Кайри Ървинг в първия им сезон дружно, само че въпреки всичко " мрежите " се отдръпнаха като седми в класирането на изток преди прекъсването на сезона поради COVID-19. Въпреки съществуването на двамата, управлението на Бруклин ще се опита да докара трета звезда в тима за идващия сезон, настояват от ESPN.

" Вярвам, че са дали знак, че имат намерение да употребяват част от младите си гении, с цел да придобият трета звезда дружно с Кайри и Дюрант. Сега можем да влезем в спор дали Карис ЛъВърт е тази трета звезда и Нетс може да вземат решението, че е подобен ", споделя Брайън Уиндхорст от ESPN.

The Brooklyn Nets set their sights on acquiring a third star per NBA analyst https://t.co/TxgJixUnuX
— TalkBasket (@TalkBasket) March 30, 2020

ЛъВърт взе участие в 39 мача през сезона и записа приблизително по 17.7 точки, 4.1 битки и 4.1 асистенции. Заедно със Спенсър Динуиди се трансфораха в водачите на тима в отсъствието на Дюрант, който се завръща идващия сезон, и Ървинг, който изигра единствено 20 мача поради проблеми с травми.

Нетс имат ресурсите да създадат замяна за трета звезда. Отделно от ЛъВърт и Динуиди отборът разполага с Джарет Алън, Джо Харис и Гарет Темпъл и ДиАндре Джордан.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР