Бруклин Бекъм очевидно е намерил ново хоби по време на

...
Бруклин Бекъм очевидно е намерил ново хоби по време на
Коментари Харесай

"Mamma mia! С това уби някоя баба в Лигурия": Бруклин Бекъм вбеси цяла Италия с готвенето си

Бруклин Бекъм явно е намерил ново занимание по време на пандемията, което реши да показа с почитателите с в Инстаграм. Големият наследник на футболната легенда Дейвид Бекъм е почнал да готви, а всички опити споделя в мрежата, където всички му се радват. Ако би трябвало да сме почтени, много от нещата му се получават доста добре (поне на видео). 

Виж още: Откачени, странни или просто разнообразни? Хобитата на едни от най-големите холивудски звезди 

Някои от видеата му обаче провокират интернационален отзив, който е най-много в Италия, където хората са доста деликатни към храната и почитат процеса по приготвянето ѝ. Вече два пъти италианските почитатели на Бруклин го подлагат на критика за опитите му да направи песто и сос за паста. 

Виж още: Огнена обич: Денис Теофиков и горещата мацка, с която ходи 

В едно от видеата си Бекъм прави доматен сос за паста, а стъпките за неговата рецепта са следните: доматена паста, доматен сос от буркан (може и консерва), а по-късно той поставя мляко (бел.ред. не е прецизирал дали не става дума за течна сметана) и сирене. Не знаeм дали тази композиция е вкусна, само че италианците изрично реагираха на рецертата за пикантна млечна паста с доматен сос с едно огромно... НЕ! Повечето консуматори го хвалят, само че жителите на Ботуша споделят, че това не е обичайната италианска рецепта и не биха пробвали сходно ядене. 

Наскоро Бруклин провокира Италия и с друга рецепта, само че този път за песто. 22-годишният Бекъм реши да употребява за изработката на пестото шам фъстък, стръкове целина и лимонен сок. Всички знаем, че обичайното песто се прави от босилек, чесън, кедрови ядки, пармезан и зехтин. " Мама мия! С това умъртви някоя баба в Лигурия ", гласи един от мненията, а останалите с в сходен жанр, само че наподобява Бруклин се любува на кулинарните си умения и не се визира.

Изображение: https://www.instagram.com/brooklynbeckham/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР