Бруклин Бекъм имаше тайно афера с Лоти Мос и това

...
Бруклин Бекъм имаше тайно афера с Лоти Мос и това
Коментари Харесай

Бруклин Бекъм се забърка в нова любовна афера

Бруклин Бекъм имаше скрито спекулация с Лоти Мос и това смути родителите му Дейвид и Виктория, които бяха извънредно загрижени за репутацията му.



Синът на футболната легенда Дейвид Бекъм и по-малката полусестра на супермодела Кейт Мос са имали къса забежка преди той да стартира да се среща с към този момент някогашната си другарка Хана Крос.





20-годишният наследник на звездното семейство беше обвързван с три разнообразни дами след неотдавнашната си разлъка, като се твърди, че оставя своите „ смутени” родители загрижени за репутацията му.

Бруклин и Лоти са другари в продължение на няколко години и се твърди, че тя е изяснила, че връзката им не е нещо съществено.

През октомври бе обявено, че Бруклин се среща с актрисата Фийби Торанс, която е пет години по-възрастна от него. Той оба че отнесе куп насмешки поради поразителната аналогия мевду гаджето и майка му Виктория.



Въпреки това през същата седмица Бруклин беше обвързван и с канадската актриса и звезда в обществените мрежи Натали Ганжорн, защото двойката се появи дружно на празненство в Бевърли Хилс.


Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР