Брук Шийлдс разкри, че е припаднала през септември и не

...
Брук Шийлдс разкри, че е припаднала през септември и не
Коментари Харесай

Брук Шийлдс разказа за страшния момент, в който Брадли Купър е бил до нея

Брук Шийлдс разкри, че е припаднала през септември и не някой различен, а самият Брадли Купър ненадейно се появил, с цел да я избави . Инцидентът станал в ресторант в Ню Йорк, до момента в който Шийлдс чакала да бъде настанена на масата. 

Актрисата показа, че когато две непознати дами се доближили към нея, внезапно ѝ причерняло. Ръцете ѝ се свлекли, главата ѝ се блъснала в стената и за малко щяла да си глътне езика. Следващото нещо, което си спомня, е по какъв начин я качват в кола за спешна помощ, а до нея стои Брадли Купър и я държи за ръка. Тя едвам повярвала на очите си. 

 Брук Шийлдс Getty

Оказва се, че от ресторанта в началото желали да се свържат със брачна половинка на Шийлдс, Крис Хенчи, само че той не дал отговор. След това пробвали с други хора, до момента в който най-после не стигнали до Брадли. Те му споделили, че Брук е на земята и има потребност от помощ. Той бил наоколо и се притекъл.  

В последна сметка станало ясно, че актрисата е получила така наречен тонично-клоничен спазъм - загуба на схващане и мощни мускулни контракции. Според Шийлдс припадъкът е бил провокиран от невисок натрий, тъй като била изпила прекалено много вода. 

Брук споделя също за опита си с интервенциите за разкрасяване. Според нея те дават на дамите огромна убеденост, само че е доста елементарно да се прекали. Тя самата се опасява от това да не наподобява на себе си, а пътите, в които си е поставяла ботокс, са събуждали точно това възприятие у нея.  

 Брук Шийлдс Getty

Шийлдс отбелязва, че през 2023 година съществуват повече пластични интервенции от всеки път, тъй като всички гонят младостта. Тя самата не желае да гони младостта, а в противен случай - желае да гони сегашното. 

Брук Шийлдс има и доста ясно изявена позиция във връзка с диетите и рестриктивните мерки. Актрисата споделя, че обича храната и алкохола и ненавижда да върви на фитнес. За нея е загуба на време да се пробва непрекъснато да бъде задоволително слаба. Тя вижда, че ѝ се е появило коремче и знае, че в случай че се постарае задоволително, ще може да се отърве от него, само че избира да посвети това време в четене на книга, обяд, разходка, шопинг или вкъщи с дъщерите си. 

Вижте по какъв начин се промени Брук Шийлдс през годините:
 От стилния подиум до огромния екран: Брук Шийлдс през годините  От стилния подиум до огромния екран: Брук Шийлдс през годините  От стилния подиум до огромния екран: Брук Шийлдс през годините  От стилния подиум до огромния екран: Брук Шийлдс през годините
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР