Бррр бррр: Джей Зи е на линия. Имате Super Bowl“,

...
Бррр бррр: Джей Зи е на линия. Имате Super Bowl“,
Коментари Харесай

Usher: Ревю на албум Coming Home — класически R&B, останал в миналото

Бррр бррр: Джей Зи е на линия. „ Имате Super Bowl “, рапърът споделя на Usher. да Може би екзалтираната звездна певица извършва спретнато въртене и удря във въздуха. Това е позвъняването, което той чакаше. Време е да върнем едно от най-големите имена на R&B в диалога.

Usher ще обезпечи забавление на полувремето на Super Bowl този уикенд. Годишното джамборе се продуцира от развлекателната компания на Jay-Z Roc Nation. R&B артистът има популярност за събитието с шатра. В неговата помпозност, хитови записи се изливаха от него като сладките каданси на неговото пеене. Но данните за продажбите се намаляват след големия триумф на Confessions от 2004 година, който продаде 18 милиона копия единствено в Съединени американски щати. Това е времето за завръщане на Usher.

Остава да се види дали неговият сет ще се хареса на повече от 100 милиона фенове, които се чака да гледат. Очевидно ще отдаде респект на историята на R&B, която е обещаващо: Ъшър е страховит човек, който пее и танцува. Той също загатна за респект към стриптийз клу...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР