Броят на заразените в САЩ вече е повече, отколкото в

...
Броят на заразените в САЩ вече е повече, отколкото в
Коментари Харесай

Коронавирусът по света: Заразените в Германия са над 42 хил.

Броят на инфектираните в Съединени американски щати към този момент е повече, в сравнение с в Китай. Над 42 хиляди случая към този момент има общо в Германия.

" Дневник " следи разпространяването и резултатите на ковид по света онлайн. Новините от България четете тук. Карта на разпространяването му в България вижте тук.

Ключови моменти 09:55Заразените в Германия надвишиха 42 хиляди Броят на хората, за които е доказано, че са инфектирани с новия ковид в Германия, е надхвърлил 42 000. Над 250 от тях са умряли, заяви през днешния ден институтът за инфекциозни болести " Роберт Кох ", представен от организация " Ройтерс ".

Броят на инфектираните в Германия е повишен за един ден с 5780, с цел да доближи 42 288. Смъртните случаи са се нараснали с 55 до 253.09:53Дълбоката криза е неизбежна, по какъв начин да се избегне депресията - това изяснява някогашният ръководител на ЕЦБ Марио Драги в текст, който можете да прочетете тук. 09:53Британският финансов министър Риши Сунак сподели, че самонаетите в страната ще получат облагаем грант на стойност 80 % от междинната си месечна облага като част от поддръжката на държавното управление за превъзмогване на икономическите последствия от ковид, съобщи " Ройтерс ". Правителството ще заплати на самонаетите, които са отрицателно наранени от ковид, облагаем грант на стойност 80 % от междинната им месечна облага през последните 3 години до 2500 английски лири, посочи Сунак на държавната конференция.09:52Полското държавно управление изиска да дефинира оптимални цени и маржове на избрани артикули. Това се показва в проектозакон за справяне с рецесията, провокирана от пандемията от ковид, съобщи " Ройтерс ". В проектозакона, изпратен в долната камара на Народното събрание, държавното управление показва, че здравният министър, дружно с министрите на стопанската система и селското стопанство, могат да дефинират оптималните цени на стоките, които са извънредно значими за отбраната на здравето, сигурността или домакинските разноски.09:51САЩ надминаха КитайС оповестени 82 404 нови случая към среднощ българско време Съединените щати станаха страната с най-вече случаи на ковид, причиняващ COVID-19, в света - малко повече от Китай. Малко преди формалното известие това сочеше броене на " Ню Йорк таймс ".

Статистиката е отразена и в базата данни на университета " Джонс Хопкинс ", съгласно който Китай е втори с 81 782 случая, Италия - трета с 80 509 случая, следвана от Испания (56 347) и Германия (43 646) към среднощ.
След тези данни американският президент Доналд Тръмп сподели, че те са удостоверение за сериозното тестване, което се извърва в Съединени американски щати. Той отхвърли концепцията, че страната му има повече случаи от Китай. " Не знаете какви са числата в Китай ".

Всичко, което би трябвало да знаете за: Коронавирусът (1133)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР