Броят на заразените с коронавирус в Хърватия нарасна до 168

...
Броят на заразените с коронавирус в Хърватия нарасна до 168
Коментари Харесай

Заразените с коронавирус в Хърватия нараснаха до 168 души

Броят на инфектираните с ковид в Хърватия набъбна до 168 души, като са регистрирани 40 нови случая от през вчерашния ден, оповестява организация Хина, отбелязвайки, че управляващите стягат ограниченията против разпространяването на вируса.
Всичко по тематиката:Епидемията ковид (COVID-19) 1783
Над 14 000 души се намират в самоизолация, а други 90 души са сложени под карантина. Трима пациенти дишат благодарение на респиратори, прецизираха представители на националната работа за гражданска отбрана. "Епидемиологичната обстановка в страната е под надзор, имаме информация за инфектираните лица и тяхното придвижване, само че е неприятно, че някои хора в самоизолация не съблюдават разпоредбите ", разяснява здравният министър Вили Берош, представен от Българска телеграфна агенция. На собствен ред вътрешният министър Давор Божинович сподели, че ще бъдат въведени по-строги санкции за тези, които не се подчиняват на разпоредбите за самоизолация.

Заразените с ковид в Хърватия са 128, трима са в сериозно положение

"Нашият живот ще се трансформира от ден на ден. Все повече неща ще би трябвало да се вършат на закрито. Всички би трябвало да стоят по домовете си, с изключение на тези, които би трябвало да отидат на работа ", съобщи той и посочи, че се приключва придвижването на публичния превоз, затварят се железопътните гари и автогарите, а до островите ще могат да пътуват единствено хората, живеещи там. Затварят се също всички публични пространства и се не разрешава събирането на хора в паркове и градини.

Novini.bg ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния китайски ковид в действително време:



Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 1783  Депутатите одобриха Закона за ограниченията по време на изключително състояние Депутатите одобриха Закона за ограниченията по време на изключително състояние  Европейска комисия предлага да се задейства Общата защитна уговорка на Пакта за непоклатимост и напредък Европейска комисия предлага да се задейства Общата защитна уговорка на Пакта за непоклатимост и напредък  Народното събрание ще заседава единствено в четвъртък и петък Народното събрание ще заседава единствено в четвъртък и петък
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР