Броят на загиналите вследствие на урагана Ирма във Флорида вече

...
Броят на загиналите вследствие на урагана Ирма във Флорида вече
Коментари Харесай

До 12 нараснаха жертвите на „Ирма“ във Флорида

Броят на починалите в резултат на урагана " Ирма " във Флорида към този момент набъбна до 12 души. Преди 24 часа се съобщаваше за двама по-малко. " Настоящият брой на доказаните смъртни случаи, за които е виновен ураганът " Ирма”, е 12 ", съобщи представителят на Агенцията за спешен мениджмънт Алберто Москосо, представен от Агенция Франс Прес. Междувременно в щата започнаха дейностите по почистване и възобновяване на вредите от бурята, съобщи " Фокус ".

В същото време близо 5 млн. семейства, бизнеси и организации към момента не престават да са без електричество, предава Deutsche Welle. Към момента електрическите компании се концентрират върху възобновяване на електроснабдяването за учебните заведения, лечебните заведения и инфраструктурните обекти.

Федералната организация за спешен мениджмънт съобщи, че съгласно предварителни изследвания, във Флорида Кейс към 25% от домовете са унищожени, а още 65 на 100 имат съществени вреди. Властите стопираха хората, които желаеха да се върнат на островите Флорида Кейс, с цел да дадат повече време на службите, които разчистват и възвръщат.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР