Броят на загиналите в Ивицата Газа се е увеличил след

...
Броят на загиналите в Ивицата Газа се е увеличил след
Коментари Харесай

Броят на загиналите в Газа нараства, докато Блинкен се завръща в Близкия изток

Броят на починалите в Ивицата Газа се е нараснал след последните въздушни удари на палестинската територия, където израелската войска работи за изкореняването на водачите на Хамас след нахлуване против Южен Израел преди съвсем четири месеца.

Появиха се нови данни, откакто чиновник на Организация на обединените нации упрекна флота на Израел, че е блъснал филантропични ескорт, пренасящ храна, предопределена за тежко засегнатата северна Газа.

ескорт с храна е чакал да се придвижи към северната част на Газа, когато е бил ударен от израелска военноморска пукотевица в понеделник сутринта, сподели Томас Уайт, шеф на Агенцията на Организация на обединените нации за палестинските бежанци в Газа, в обява в платформата X, някогашна Twitter.

Г-н Уайт разгласява изображения, показващи камион, паркиран край пътя с развален товар. Няма неотложен коментар от израелските военни, които споделиха, че преглеждат отчета.

Жулиет Тума, началник на връзките в организацията UNRWA, сподели, че никой не е ранен при удара, осъществен на север от райо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР