Броят на венецуелските граждани, които са в редиците на народното

...
Броят на венецуелските граждани, които са в редиците на народното
Коментари Харесай

Мадуро се хвали с опълчение от 3,3 млн. души

Броят на венецуелските жители, които са в редиците на националното опълчение, доближи 3,3 млн. Това разгласи в неделя президентът на Боливарийската република Никола Мадуро по време на тирада пред своите последователи в град Ла Гуайра, който е столица на северния щат Варгас.

" Днес мога да оповестя на Венецуела и на целия свят, че националното опълчение [милицията] доближи 3,3 милиона души ", сподели Мадуро в тирада, която беше излъчена по държавната телевизия.
 Нови наказания за Венецуела
Нови наказания за Венецуела

Решение на Съединени американски щати

Според президента всички милиции са " проведени, подготвени, въоръжени и подготвени да пазят целостта, независимостта и мира на Венецуела " . " Целта до 2020 година е да се доближи 4 милиона души ", сподели Мадуро.

Ситуацията във Венецуела ескалира, откакто локалният опозиционен водач Хуан Гуайдо, чието назначение на поста ръководител на Народното събрание беше анулирано от Върховния съд, само че той се разгласи за настоящ президент.
 Съединени американски щати се заричат да попречат на Венецуела и Куба да
Съединени американски щати се заричат да попречат на Венецуела и Куба да " отвлекат " митингите в Латинска Америка

Вашингтон не можел да толерира режими, които счита за незадоволителни

Съединените щати го признаха за краткотрайно изпълняващ длъжността държавен глава; към тях се причислиха членове на групата Лима (с изключение на Мексико), Организацията на американските страни и множеството страни от Европейски Съюз. Мадуро назова случая опит за прелом и разгласи скъсването на дипломатическите връзки със Съединени американски щати. Неговата поддръжка показаха Русия, Беларус, Боливия, Иран, Китай, Куба, Никарагуа, Сирия и Турция.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР