Броят на участниците в започналите преди няколко дни протести в

...
Броят на участниците в започналите преди няколко дни протести в
Коментари Харесай

Нова Зеландия и Австралия се бунтуват срещу задължителното ваксиниране се разрастват

Броят на участниците в почналите преди няколко дни митинги в Нова Зеландия и Австралия против наложителното имунизиране против КОВИД-19 през днешния ден се увеличи. Демонстранти блокираха пътища и предизвикаха разстройства в живота в столиците на двете страни.

Около 10 000 индивида стачкуваха в Канбера, което наложи анулацията на известен благотворителен хартиен пазар и провокира тапи в австралийската столица. Полицията заяви, че е арестувала трима души, само че като цяло стачкуващите са се държали добре.

В новозеландската столица Уелингтън стотици протестиращи се събраха покрай постройката на Народното събрание за пети следващ ден макар проливния дъжд. Вдъхновени от митингите на водачи на камиони в Канада, те блокираха няколко улици към Народното събрание с камиони, микробуси и мотоциклети.

Броят на участниците в митингите в Нова Зеландия и Австралия, където голямото болшинство хора поддържат имунизацията, към момента остава релативно невисок. Въпреки това стачкуващите не се отхвърлят и акциите им от време на време минават в принуждение.

Австралийският министър председател Скот Морисън сподели, че хората имат право да стачкуват, само че ги помоли да го вършат по кротичък метод и с почитание.
ТЕМА преди 2 часа 931 преди 6 часа 2194 преди 6 часа 1600
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР