Броят на смъртните случаи от Covid-19 в Аржентина надхвърли 25

...
Броят на смъртните случаи от Covid-19 в Аржентина надхвърли 25
Коментари Харесай

Пандемията в Латинска Америка: Броят на жертвите в Аржентина надхвърли 25 000

Броят на смъртните случаи от Covid-19 в Аржентина надвиши 25 хиляди, съобщи Франс прес, като се базира на здравните управляващи.
През последното денонощие са умряли 421 индивида и са били открити близо 17 100 нови случая на ковид.

Общият брой на записаните инфектирани в Аржентина, с население от 44 милиона души, приближава 950 хиляди.

Перу ще отвори последователно свои музеи и археологически обекти, които са затворени от месеци поради пандемията от новия ковид, съобщи Франс прес. Изгубеният град на инките, Мачу Пикчу, ще стартира да приема поданици на южния район Куско на следващия ден. Най-известната туристическа забележителност в страната ще бъде отворена за останалите перуанци и за чужденци на 1 ноември.

Перу, с 33 милиона поданици, е преди всичко в света по брой умряли от Covid-19 на глава от популацията, отбелязва Франс прес.
През последното денонощие в страната са били регистрирани съвсем 2800 нови инфектирани с ковид, с което общият брой на доказаните случаи приближава 860 хиляди. 33 577 индивида са умряли.

През последното денонощие в Бразилия са били открити над 28 хиляди нови случая на ковид. 713 индивида са умряли, заяви министерството на опазването на здравето. Общият брой на записаните инфектирани в Бразилия приближава 5,170 милиона. Страната е на трето място в света по този индикатор след Съединени американски щати и Индия. 152 460 индивида са умряли. Бразилия е втора в мрачната статистика след Съединени американски щати.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР