Броят на преминалите изпитания оръжия и военна техника се е

...
Броят на преминалите изпитания оръжия и военна техника се е
Коментари Харесай

Шойгу инспектира модернизацията на експериментална база на руското министерство на отбраната

Броят на миналите тествания оръжия и военна техника се е нараснал неведнъж вследствие на модернизацията на пробната база на 12-и Централен научно-изследователски институт на съветското министерство на защитата. Това споделиха съветското военно ведомство въз основа на резултатите от ревизия от съветския министър на защитата Сергей Шойгу, оповестява съветски медии.

„ Благодарение на усъвършенстването на пробната база на 12-и Централен научно-изследователски институт на съветското министерство на защитата неведнъж се усили броят на изпитаните оръжия и военно-специална техника “, означават от министерството.

Също по този начин в научно-изпитателния комплекс на 12-и ЦНИИ министърът на защитата е осведомен за провежданите от институцията проучвания, допълват от МО.

Задачите на 12-ти Централен научно-изследователски институт на Министерството на защитата включват проучване на поразяващите фактори от нуклеарен гърмеж и тяхното влияние върху оръжия, военна техника, структури и хора, както и създаване на рекомендации за войските за отбрана на персоналния състав и съоръжение от щета от нуклеарни оръжия. Институтът също по този начин обезпечава научно и методическо управление за изпитване на специфични оръжия и обезпечава научна поддръжка за образуване на отбраната на Русия от нуклеарно нахлуване.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР