Броят на потребителите на TikTok, които получават своите новини от

...
Броят на потребителите на TikTok, които получават своите новини от
Коментари Харесай

Броят на потребителите на TikTok, които получават своите новини от приложението, почти се е удвоил от 2020 г. насам, показва ново проучване

Броят на потребителите на TikTok, които получават своите вести от известната платформа за шерване на видео, съвсем се е удвоил от 2020 година насам, съгласно за изследване на данни, оповестени в сряда от Pew Research. Данните са в сходство с по-голямата културна смяна на потребителите към потреблението на цифрови платформи за вести, като почти половината от всички американци споделят, че получават вести от обществените медии.

Фейсбук към момента е най-популярната обществена медийна платформа за ползване на вести, като почти трима от 10 възрастни в Съединени американски щати получават своите вести от уеб страницата. Близо 25% получават своите вести от YouTube, като Instagram, TikTok и X — обществената медийна платформа, известна преди като Twitter — следват по известност. Но TikTok сподели доста по-голям напредък от всяка друга платформа от 2020 година насам и този напредък беше непрекъснат във всички възрастови демографски групи.

Потреблението на вести в платформите се разграничава според от пола. Докато дамите оповестяват, че е по-вероятно да получават новините си от Nextdoor, Фейсбук, Instagram и TikTok, мъжете избират Reddit, X и YouTube.

забрани на приложението на държавни устройства и даже забрани в цялата страна.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР