Броят на потребителите на платформата Threads надхвърля 130 милиона души.

...
Броят на потребителите на платформата Threads надхвърля 130 милиона души.
Коментари Харесай

Meta тества функция за изпращане лични съобщения в Threads

Броят на потребителите на платформата Threads надвишава 130 милиона души. Въпреки това услугата към момента не разполага с функционалност за продан на персонални известия сред потребителите. Изглежда, че това скоро ще се промени, защото разработчиците от Meta са почнали да тестват функционалността за изпращане на персонални известия в Threads.

Съобщава се, че упоменатата функционалност употребява услугата за персонални известия на Instagram, само че ви разрешава да предизвиквате известия непосредствено от Threads. Някои консуматори на услугата са съобщили за появяването на бутон „ Съобщения “ в приложението Threads. Той е ситуиран над профилите на други консуматори, почти там, където преди се намираше бутонът „ Споменаване “. Представител на Meta удостовери, че сега разработчиците „ тестват опцията за изпращане на известия от Threads към Instagram “.

Имайте поради, че Threads към момента е лишен от лична входяща кутия и не е ясно дали тя ще се появи в бъдеще. Ръководителят на Instagram Адам Мосери преди този момент неведнъж е заявявал, че разработчиците нямат проекти да основават обособена входяща кутия за Threаds. Вместо това той е желал да „ направи по този начин, че пощенската кутия на Instagram да работи “ в приложението.

Въпреки, че новата функционалност Threаds няма да разрешава пълноценни персонални известия, тя ще разреши на потребителите да стартират диалози, без да се постанова да минават към Instagram. Въпреки това инспекцията на входящи известия или нуждата да се отговори на известие към момента ще изисква от потребителите да преминат към Instagram.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР