Броят на починалите от COVID-19 в Турция е нараснал от

...
Броят на починалите от COVID-19 в Турция е нараснал от
Коментари Харесай

Скок на смъртните случаи в Турция от COVID-19

Броят на умрелите от COVID-19 в Турция е повишен от 16 на 108 души, заяви здравният министър Фахреттин Коча. В момента страната има 7 402 случая, което е нарастване от 1 704.

Фахреттин Коча добави в " Туитър ", че през последните 24 часа са извършени 7 671 теста, което довежда общия брой проби, извършени в Турция, до 55 644 от началото на епидемията.
 Турция стяга ограниченията против COVID-19
Турция стяга ограниченията против COVID-19

Подкрепа за бизнеса и ограничение до най-малко на придвижването

През последните седмици Турция затвори множеството публични пространства , учебни заведения и университети и ограничи публичния превоз. Той също по този начин наложи денонощен полицейски час през уикенда за хора на възраст 65 и повече години, както и за тези с хронични болести.
 75 са към този момент жертвите на ковид в Турция
75 са към този момент жертвите на ковид в Турция

От през днешния ден се приключват интернационалните полети...

В Истанбул хората на възраст над 65 години и без финансови средства ще получат хранителни пакети в домовете си, заяви в. " Дейли сабах ". Кампанията, която стартира в понеделник, обгръща близо 50 000 души и ще продължи шест седмици.

На локалните базари и пазари би трябвало да поддържат разстояние минимум 3 метра между тях и не им е разрешено да продават несъществени движимости, в това число облекла, заяви Министерство на вътрешните работи в края на четвъртък. Храната може да се продава единствено на опаковки.

В някои градове полицейските чиновници на контролно-пропускателните пунктове са почнали обзор с термична камера на хора , идващи отвън града. В опит да покачат информираността, светофарите в множеството градове в този момент мигат с известия, призоваващи хората да останат вкъщи.
 Русия и Турция укриват данни за ковид?
Русия и Турция укриват данни за ковид?

В Русия са изследвани 163 000 души при 146 млн. население...

Пандемията от COVID-19, която породи в китайския град Ухан, е заразила над 570 000 души по света, убивайки 26 000 от тях. Близо 126 000 души обаче са се възстановили до момента.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР