Броят на починалите, дали положителна проба за коронавирус във Великобритания,

...
Броят на починалите, дали положителна проба за коронавирус във Великобритания,
Коментари Харесай

Нови съмнения около броя на жертвите на коронавирус във Великобритания

Броят на умрелите, дали позитивна проба за ковид във Англия, се усили с 359 за ден. Така жертвите на болестта на острова са към този момент 39 728.
1 871 души са дали позитивна проба за COVID-19 единствено за последното денонощие, като по този начин общият брой инфектирани към този момент е 279 856. Отделно от тези данни през днешния ден бяха оповестени систематизирани данни от Англия, Шотландия, Уелс и Северна Ирландия. Те се основават на издадени смъртни актове и включващи случаи, при които се подозира, че е повода е COVID-19. От тях излиза наяве, че към днешна дата общият брой на умрелите след заразяване с ковид във Англия е над 50 000.
Подобно съмнение, че действителният брой на смъртните случаи от ковид във Англия доста по-голям се появи още при започване на месец май. Тогава авторитетното английско издание The Times разгласява материал, съгласно който има необяснимо доста повече умряли по отношение на същия интервал през предишни години. Като образец от изданието показаха, че единствено за седмицата от 17 до 24 април, броят на съдбовните изходи в страната надвишава с 11 539 междинния индикатор за последните пет години. Това ускори спекулациите, че има много повече останали без диагноза заболели от ковид.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР