Броят на новите инфекции в Германия достигна 1 147 за

...
Броят на новите инфекции в Германия достигна 1 147 за
Коментари Харесай

Германия глобява €25 000 при отказ на тест за COVID-19

Броят на новите инфекции в Германия доближи 1 147 за едно денонощие - най-високата стойност от месец май насам. От тази събота идващите в страната от рискови райони ще бъдат наложително тествани за ковид.
Срещу нарушителите са планувани съществени санкции. Германският Червен кръст ще извършва тестванията, които са финансирани от страната, а тези, които откажат да се подложат на проучване, са застрашени от санкция, стигаща до 25 000 евро.
Икономическият съвет към Християндемократическия съюз упорства за въвеждане на цялостна възбрана за пътешестване до рисковите райони. Причината е, че за втори следващ ден институтът "Роберт Кох " оповестява за повече от 1 000 инфектирани за денонощие, осведоми "Дойче веле ".
Според специалистите от "Роберт Кох " обстановката е доста тревожна. Все отново тя се разграничава значително от тази при започване на пандемията, написа "Тагесшпигел " - знаем доста повече за метода, по който се популяризира вирусът, здравната система е по-добре готова, тества се по-масово, а ефикасните ограничения за ограничение на пандемията са тествани и потвърдени.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР