Броят на мигрантите, които са достигнали Великобритания с лодки тази

...
Броят на мигрантите, които са достигнали Великобритания с лодки тази
Коментари Харесай

Огромен наплив на мигранти с лодки към Великобритания

Броят на мигрантите, които са достигнали Англия с лодки тази година, към този момент е над три пъти по-голям от общия за 2020 година

Министерството на вътрешните работи заяви, че в събота са пристигнали 886 души, с което общият брой за 2021 година е надхвърлил 25 700. За предходната година той е бил 8469, осведоми BBC.

По-рано този месец единствено за един ден в страната дойдоха повече от 1000 мигранти, което е нов връх. Според вътрешното ведомство е налице " световна миграционна рецесия ", а броят на незаконните мигранти от Франция е " недопустим ".

Планът на държавното управление планува смяна на закона, тъй че трафикантите на бежанци през Ламанша да могат да бъдат осъждани даже на пожизнен затвор.

Предложените промени в имиграционната политика, които се преглеждат от английските депутатите, плануват още хората, търсещи леговище, да бъдат оценени отчасти съгласно метода, по който са пристигнали в Обединеното кралство. Тези, които идват по по този начин наречените от държавното управление противозаконни способи, към този момент няма да имат същите права да желаят леговище.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР