Броят на жертвите при палежа на аниме студио в Киото,

...
Броят на жертвите при палежа на аниме студио в Киото,
Коментари Харесай

Жертвите след зловещия палеж в аниме студио вече са 36

Броят на жертвите при палежа на аниме студио в Киото, Япония набъбна до 36 души, оповестява " Киодо ".

Починало е младо момиче, което е било на интензивно лекуване два месеца и половина. Причината за гибелта е септичен потрес на фона на огромна повърхност от изгаряния.



Припомняме, че случаят стана на 18 юли сутринта. Тогава Шиндзи Йоба влезе в 3-етажната постройка на аниме студиото, крещейки: " Умрете ", по-късно зяла пода с бензин и го подпали.

Пожарът незабавно се популяризира в цялата постройка с повърхност близо 700 квадратни метра съвсем изцяло изгоря. Полицията и патолозите, употребяващи ДНК, съумяха да разпознават телата на съвсем всички починали.



Най-много мъртви, 19 на брой, бяха на третия етаж на стълбите, водещи към покрива - очевидно хората са се пробвали да избягат, тичайки към покрива, само че са нямали време.

Няколко минути след палежа полицията задържа, нападателя той съумя да каже, че студиото „ е откраднало разказ “ от него.



Нападателят бил със мощни изгаряния по краката и гърдите. По време на обиските в дома му са намерили творби на студиото. Той към момента е в болничното заведение, полицията издаде заповед за арест по съмнение за ликвидиране.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР