Броят на жертвите при осемте смъртоносни взрива в Шри Ланка

...
Броят на жертвите при осемте смъртоносни взрива в Шри Ланка
Коментари Харесай

Броят на жертвите в Шри Ланка расте, камикадзета са извършили поне две от атаките

Броят на жертвите при осемте смъртоносни гърмежа в Шри Ланка на Великден доближи минимум 207 души. Над 450 са ранените , заяви представителят на полицията Руван Гунасекера, представен от AFP.
Към този миг няма данни за потърпевши българи, заяви от външно министерство, макар че стана ясно, че в един от потърпевшите хотели е имало българи.
Oсем души са задържани по отношение на детонациите , заяви министър от кабинета, представен от РИА Новости.

Sri Lanka Easter bombings leaves over 200 dead and 400 injured. https://t.co/4bVdSkJ5ap pic.twitter.com/3zBdtZ9LZs
— Complex (@Complex) April 21, 2019
На конференция той разгласи, че са арестувани трима души за съпричастност към осемте смъртоносни офанзиви против първокласни хотели и цялостни с вярващи църкви в островната страна.
Атентатори самоубийци са направили минимум две от смъртоносните офанзиви в Шри Ланка. Осмият гърмеж от серията офанзиви е бил осъществен от камикадзе и е взел три жертви – полицейски чиновници.
Източник от силите на реда, поискал анонимност, съобщи, че атентаторът-самоубиец се е взривил, когато служителите на реда са влезнали в къща в северно предградие на столицата Коломбо, с цел да извършат обиск. При ударната вълна се е срутил напълно втория етаж на постройката и отломките са затрупали служителите на реда.

More than 200 killed on Easter Sunday in Sri Lanka. It`s reported that the attack was led by an Islamic extremist. I wonder if Muslims will go to Catholic churches tomorrow to offer their condolences to the Catholic community after this horrible tragedy?
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР