Броят на жертвите от срутването на надземния пешеходен преход в

...
Броят на жертвите от срутването на надземния пешеходен преход в
Коментари Харесай

13 души бяха ранени при срутването на пешеходен прелез в Московска област

Броят на жертвите от сриването на надземния пешеходен преход в Ступино се усили до 13 души, трима от тях са откарани в болничното заведение с хеликоптер. Това оповестиха пред ТАСС от пресслужбата на Главното ръководство на съветското министерство на изключителните обстановки за Московска област.
"Броят на потърпевшите при сриването на надземен пешеходен преход на територията на FM Logistics в село Сидорово се е нараснал на 13 души. Трима от тях са откарани с хеликоптер в една от лечебните заведения ", сподели източникът на организацията и добави, че всички са чиновници на предприятието.
Според източник в спешните служби, по предварителни данни, надземният пешеходен преход на територията на предприятието се е срутил заради претоварване. От пресслужбата на Главното ръководство на Министерството на изключителните обстановки на Русия за Московска област ТАСС потвърдиха тази информация. "Предварителната причина за сриването е претоварването на моста, което докара до дисторция на крепежните детайли ", обявиха от централата. На място са изпратени спасители, събитията на случая се откриват.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР