Броят на жертвите от атаката в концертната зала в Москва

...
Броят на жертвите от атаката в концертната зала в Москва
Коментари Харесай

Броят на загиналите при атаката в концертната зала в Москва се увеличи до 140

Броят на жертвите от офанзивата в концертната зала в Москва се усили до 140, откакто друга жертва умря в болница, оповестиха съветски публични лица.

Този човек е бил един от петимата, които бяха откарани в болница в " извънредно тежко положение ", а лекарите " направиха всичко допустимо ", с цел да ги спасят, сподели съветският здравен министър Михаил Мурашко.

Общо 80 души са ранени в нападението остава в болничното заведение, добави служителят, а 205 други са потърсили амбулаторна здравна помощ.

Клането в петък вечерта в Крокус Сити Хол, обстойно място за извършване на покупки и развлечения в северозападните околности на Москва, е най-смъртоносната терористична офанзива на съветска земя от близо 20 години. Най-малко четирима мъже, въоръжени с автомати, стреляха по хиляди гости на концерта и подпалиха залата.


Филиал на тъй наречените наречена формация " Ислямска страна " (ИД) пое отговорност за насилието, до момента в който американското разузнаване съобщи, че има информация, потвърждаваща, че г...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР