Броят на желаещите да се ваксинират остава голям и днес.

...
Броят на желаещите да се ваксинират остава голям и днес.
Коментари Харесай

Опашки пред имунизационните пунктове и днес. Къде може да си поставим ваксина?

Броят на искащите да се имунизират остава огромен и през днешния ден. На доста места в страната работата на изнесените пунктове и на кабинетите за имунизация продължава и през почивните дни. Къде може да си поставите ваксина през уикенда вижте

Само до обяд на пункта за имунизация пред НДК в София бяха ваксинирани 40 души. Образува се и опашка, която обаче е по-малка от опашките за имунизация от миналите дни.

Продължава наклонността искащите да се ваксинират да избират най-често еднодозовата ваксина на " Янсен ". Хора от опашките споделят, че са избрали почивните дни, тъй като през седмицата са на работа. Подробности - вижте в директното включване на Гергана Гайдарова!

До 12.30 часа в столичната болница " Света Анна " са имунизирани над 150 души. На място работят два екипа. Опашката пред пункта също е по-малка спрямо миналите дни.

В Пловдив от рано сутринта искащи да се ваксинират се подредиха пред изнесените пунктове и дежурните кабинети. В града под тепетата обаче най-големи са опашките за ПСР-тестове пред лабораториите.

Ръстът на заболеваемостта и нуждата от зелен документ в Пловдив води доста хора пред центровете за имунизация, само че също и пред коронавирус зоните в града. Това обаче основава комплициране и местата се трансформират в конфликтна точка.





Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР