Броят на желаещите да се ваксинират остава голям и днес. ...

Броят на желаещите да се ваксинират остава голям и днес.

Опашки пред имунизационните пунктове и днес. Къде може да си поставим ваксина?

Броят на искащите да се имунизират остава огромен и през днешния ден. На доста места в страната работата на изнесените пунктове и на кабинетите за имунизация не престава и през почивните дни. Къде може да си поставите ваксина през уикенда вижте

Само до обяд на пункта за имунизация пред НДК в София бяха ваксинирани 40 души. Образува се и опашка, която макар че е по-малка от опашките за имунизация от миналите дни.

Продължава наклонността искащите да се ваксинират да избират най-постоянно еднодозовата ваксина на " Янсен ". Хора от опашките споделят, че са избрали почивните дни, тъй като през седмицата са на работа. Подробности-вижте в директното включване на Гергана Гайдарова!

До 12.30 часа в столичната болница " Света Анна " са имунизирани над 150 души. На място работят два екипа. Опашката пред пункта също е по-малка спрямо миналите дни.

В Пловдив от рано сутринта искащи да се ваксинират се подредиха пред изнесените пунктове и дежурните кабинети. В града под тепетата макар че най-огромни са опашките за ПСР-проби пред лабораториите.

Ръстът на заболеваемостта и нуждата от зелен документ в Пловдив води доста хора пред центровете за имунизация, само че също и пред коронавирус зоните в града. Това макар че основава комплициране и местата се трансформират в конфликтна точка.

Източник: bnt.bg