Броят на хората, починали в САЩ от последиците от болестта,

...
Броят на хората, починали в САЩ от последиците от болестта,
Коментари Харесай

В САЩ починалите от COVID-19 вече са повече от жертвите им през Втората световна война

Броят на хората, умряли в Съединени американски щати от последствията от заболяването, породена от новия ковид (COVID-19), към този момент надвишава военните загуби на страната през Втората международна война , оповестява NBC.

Според изчисленията на американската телевизия вследствие на затруднения, породени от COVID-19, в Съединени американски щати към този момент са умряли 292 098 души . Данните на Министерството на ветераните демонстрират, че 291 557 американски военнослужещи са били убити по време на Втората международна война. Още 113 842 американци са починали през войната, само че не в боеве.
 Коронавирусът в Съединени американски щати взема повече жертви дневно от 9/11 Обновена
Коронавирусът в Съединени американски щати взема повече жертви дневно от 9/11

Най-малко 3011 души са умряли

Както по-рано заяви " Ню Йорк таймс ", в сряда 3 011 заболели от COVID-19 са умряли в страната. Предишният връх беше регистриран на 3 декември - 2 879 умряли. На 15 април в границите на 24 часа 2 752 души станаха жертви на ковид.

Според университета " Джонс Хопкинс ", който дава данни въз основа на информация от федералните и щатските управляващи, в Съединени американски щати са регистрирани повече от 15,58 млн. инфектирани с новия ковид, от които 292 091 души са умряли . Страната се подрежда преди всичко в света и по двата индикатора.
 Съединени американски щати на крачка да одобрят дефинитивно имунизацията на Pfizer
Съединени американски щати на крачка да одобрят дефинитивно имунизацията на Pfizer

Правителствена консултативна комисия поддържа имунизацията
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР