Броят на хората, които живеят в условията на съвременно робство,

...
Броят на хората, които живеят в условията на съвременно робство,
Коментари Харесай

Все повече хора живеят в условия на съвременно робство

Броят на хората , които живеят в изискванията на модерно иго , се е нараснал доста през последните години, се показва в отчет на неправителствената организация " Уок фрий ", който беше показан в Лондон, съобщи ДПА.

Според световния показател за модерно иго окол о 50 милиона души в света се намират в обстановка, която дава отговор на това разбиране. Преди към 10 години те са били с 10 милиона по-малко.

На изключително огромен риск от употреба са изложени лицата, които са напуснали домовете си поради климатичните промени или заради спорове . Глобалните ограничавания на правата на дамите, както и икономическото и общественото влияние на пандемията от ковид също утежняват обстановката.

В отчета се показва, че форми на модерно иго са най-широко публикувани в Северна Корея, Еритрея и Мавритания. Въпреки това доста хора са експлоатирани и в страни от Г-20.

" Уок фрий " подлага на критика и вноса на артикули, които постоянно се създават в условия на насила. Според отчета всяка година в страните от Г-20 се внасят така наречен рискови артикули на стойност 468 милиарда $. Те включват облекла, електроника, хранителни артикули и други артикули.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР