Броят на британците с Covid-19 е намалял с повече от

...
Броят на британците с Covid-19 е намалял с повече от
Коментари Харесай

Нова интерактивна карта показва къде са случаите на Covid в Англия - проверете пощенския си код

Броят на британците с Covid-19 е намалял с повече от една четвърт от началото на годината, съгласно нова интерактивна карта на вирусите.

Последните данни от Агенцията за здравна сигурност на Обединеното кралство (UKHSA) демонстрират, че е имало общо 5336 нови случая през седемте дни до 10 януари. Цифрата е намаляла от 7527 случая през предходните седем дни, спад от над 29 на 100. Цифрите доближиха своя връх предходната седмица на 4 януари, когато бяха регистрирани 1048 нови случая. Здравните специалисти обясниха, че „ не е извънредно “ да се види смяна в разпространяването на Covid-19 през сезонната пауза, когато учебните заведения и работните места бяха затворени и моделите на другарство бяха разнообразни.

Данните демонстрират, че Корнуол и острови Сили са докладвали повече случаи на Covid през последната седмица, в сравнение с всеки различен локален орган в страната по отношение на популацията. Съобщени са 25,31 нови случая на Covid на всеки 100 000 души, живеещи в региона през седемте дни до 10 януари.

Т...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР