Броят на болните ученици от грип и ОРЗ бавно и

...
Броят на болните ученици от грип и ОРЗ бавно и
Коментари Харесай

Засега няма грипна ваканция във Варна. Кметът коментира ученическите мемета | Евентуално се очаква още информация в следобедните часове

Броят на болните възпитаници от грип и ОРЗ постепенно и последователно се усилва. Актуалните данни за заболеваемостта ще бъдат известни на РЗИ в часовете преди обед. В взаимозависимост от стойностите е доста евентуално в 14.00 часа да бъде свикано съвещание на Комисията за битка с грипа и ОРЗ, сподели за Moreto.net началникът на отдел „ Противоепидемичен надзор “ д – р Анка Баева.

Грипна зараза е оповестена във Варна от 25 януари. Заповедта на Министерство на здравеопазването е в действие до 31 януари, в това число. Това значи, че са прекратени плановите съвещания на здрави бременни дами и деца; профилактичните прегледи и наложителните имунизации и реимунизации. Въведен е прецизен филтър в детските градини.

С комизъм и задявка кметът на Варна разяснява мемета на учениците из обществените мрежи, които желаят да бъдат пуснати в грипна почивка, евентуално неосъзнавайки, че тя ще се трансформира просто в онлайн образование.

" Скъпи възпитаници,

Много ме радват вашите мемета и полемиките без правописни неточности в обществените мрежи, с които желаете от мен грипна почивка.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР