Броят на болните от коронавирус по цял свят се увеличава

...
Броят на болните от коронавирус по цял свят се увеличава
Коментари Харесай

Камелия стресна феновете си - в болница с предпазно облекло е! Певицата влезе там заради Цветин

Броят на болните от ковид по целия свят се усилва лавинообразно и България не прави изключение. През последните седмици се убедихме, че от заразяване не са " застраховани " и известните българи - без значение дали от сферата на шоубизнеса или политиката. 

Сред известните българи, които се разболяха от COVID-19, бе и Цветин, обичаният мъж на поп-фолк певицата Камелия. Той си направил тест, откакто се оказало, че човек, с който е общувал, е дал позитивен резултат на PCR тест. Така и Цветин се оказал позитивен за заболяването, а положението му наложило хоспитализиране. 

Виж още: Обратното преброяване стартира: Бояна Маринова в трепетно очакване

Тогава от екипа на Камелия оповестиха, че певицата е с негативен тест и няма никакви признаци. И предложиха на всички да пазят здравето си.

Виж още: Мария Илиева призна - влюбена е и има мъж до себе си! Бременна ли е певицата?

Но всичко е добре, когато приключва добре. А Цветин към този момент е здрав и изписан от болничното заведение. С това се похвали Камелия в обществените мрежи, като в началото фотографията, с която афишира новината, стресна почитателите ѝ:

В текста под фрагмента тя изрича благодарности на лекарите и сестрите в болничното заведение, в която Цветин се е лекувал. " Благодаря и на всички наши другари и близки, които бяха до нас в този миг! Бъдете здрави ", приключва Камелия, която е безусловно неузнаваема на фотографията.

Виж още: Теди Кацарова била на косъм да смъкна маската си още на втората ария и то непринудено! Защо?

Самата Камелия възобнови участията си след първото затваряне и след това отваряне на нощните заведения. Силният ѝ имунитет я пази от COVID-19 и точно по тази причина тя не се разболяла. Иначе през първите дни на локдауна точно Камелия беше първата поп-фолк звезда, която направи онлайн концерт. Стриймът единствено във Фейсбук беше гледан от над 2,6 млн. души.

Изображение: https://www.instagram.com/kamelia_official/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР