Броят на болните деца е рекорден. Виждаме голям скок при

...
Броят на болните деца е рекорден. Виждаме голям скок при
Коментари Харесай

Матаматик: В момента най-вероятно болните са 35 000

Броят на болните деца е рекорден. Виждаме огромен скок при тях, тъй като вирусът е по-вирулентен, а децата са най-подвижни и контактни. Процентът на позитивните ще се подвига от ден на ден. Тази прогноза направи в ефира на бТВ математикът Лъчезар Томов. 
Всичко по тематиката: Омикрон - новият коронавирусен вид 417
По думите му сега най-вероятно болните са към 35 000 души. Делът на интензивните случаи са 12%. Възрастта на болните падна до 40 години, добави още той.

Вълната няма да е къса, тъй като нямаме висок брой на имунизирани, безапелационен е математикът.

Бустерната доза сама по себе си няма да е задоволителна, само че понижава вероятността да се болестите. В Съединени американски щати бустерните дози се ползват при децата над 12 години. По - добре да минем през имунизация, в сравнение с през заболяването.

Запитан какви ограничения ще оказват помощ,той съобщи субсидирано затваряне на заведения и заведения за хранене, онлайн образование за децата. Трябва да има непълен локдаун, безапелационен е Томов.
Всичко по тематиката: Омикрон - новият коронавирусен вид 417  Д-р Иван Колчаков: Последната вълна не бе затихнала, когато стартира новата Д-р Иван Колчаков: Последната вълна не бе затихнала, когато стартира новата  Шотландия облекчава въведените поради Омикрон ограничавания Шотландия облекчава въведените поради Омикрон ограничавания  Проф. Христова: Първоначалният оптимизъм за Омикрон се изпари Проф. Христова: Първоначалният оптимизъм за Омикрон се изпари
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР