Броят на бежанците, които са прекосили Ламанша с малки лодки

...
Броят на бежанците, които са прекосили Ламанша с малки лодки
Коментари Харесай

Тройно са се увеличили мигрантите, прекосили Ламанша през 2021 г.

Броят на бежанците, които са прекосили Ламанша с дребни лодки през предходната година, е три пъти по-голям от този през 2020 година

Данните, събрани от BBC, демонстрират, че минимум 28 431 мигранти са подхванали това пътешестване през 2021 година, макар големите вложения на Англия във Франция за попречване на прекосяванията. За съпоставяне - през 2020 година общо 8417 души са прекосили Ламанша с дребни лодки.

Миналата година пикът на идващите беше през ноември, когато макар намалените температури минимум 6869 души са достигнали Обединеното кралство.

На 24 ноември . През същия месец бе маркиран нов връх, когато за един ден 1185 души доближиха английския бряг на борда на 33 лодки.
 Макрон настоя Англия да бъде сериозна за рецесията с мигрантите в Ламанша
Макрон настоя Англия да бъде сериозна за рецесията с мигрантите в Ламанша

" Изненадан съм, когато нещата не се вършат съществено "

Британското държавното управление реформира метода си по отношение на миграцията и ще показа по-строги правила за даване на леговище. Нов законопроект за националността и границите ще трансформира противозаконното влизане в Обединеното кралство в закононарушение и ще вкара доживотни присъди за трафикантите на хора.

Благотворителни организации за бежанците обаче споделят, че " рисковата и бездушна политика " ще докара до повече рискови опити за прекосяване на Ламанша и удавяния.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР