Брой #3 на списание “DevStyleR ще бъде по-интересен от всякога!

...
Брой #3 на списание “DevStyleR ще бъде по-интересен от всякога!
Коментари Харесай

Заплатите в софтуерния бранш

Брой #3 на списание “DevStyleR ” ще бъде по-интересен от всеки път! През септември ще се фокусираме върху най-обсъжданата тематика в областта на софтуерната разработка – Гладът за фрагменти в IT сферата. 

В специфичното си издание  “Пазарът на IT фрагменти от А до Я ” DevStyleR ще показа поредност от изследвания, изявленията, анкети, разбори и прогнози, свързани с настоящи тематики към опциите, които дават IT фирмите на своите експерти. По тематиката ще събеседват топ мениджъри, опитни програмисти и други IT експерти, HR експерти, министри, кметове и преподаватели. Всички те ще търсят отговора на въпроса “Как една компания може да задържи един висококвалифициран и сполучлив кадър? ”

Но ние желаеме да чуем и вашето мнение! Включете се в националното ни изследване като попълните анкета! Отговорете на въпросите ни, свързани с вашата позиция и условия за работа. Подготвили сме и готини наградиблагодарение на нашите сътрудници: 
3 билета за DevFest3 билета за DevReach6 тениски от Telerik Academy5 книги по програмиране и тениски от SoftUni5 билета за HackConf5 билета за Java2Days5 билета за CodeMonsters5 билета за AI&SmartTech 1 билет за Bulgaria PHP ConferenceКомплект с неповторими и ултра свежи дарове от DevStyleR Към анкетата “Заплатите в софтуерния отрасъл ”
Попълването лишава към 2 минути.

Подкрепете най-актуалното изследване в IT бранша с награди за нашите участници! Пишете ни за партньорство на [email protected]

 

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР