Бронзовият олимпийски медалист във вдигането на тежести от олимпиадата в

...
Бронзовият олимпийски медалист във вдигането на тежести от олимпиадата в
Коментари Харесай

Божидар Андреев съобщи, че не се отказва от спорта, но ще обърне внимание на образованието си

Бронзовият олимпийски медалист във повдигането на тежести от олимпиадата в Париж Божидар Андреев и треньорът му Пламен Братойчев бяха посрещнати в родния Сливен от кмета на общината Стефан Радев. Той им връчи юбилейни сребърни монети на признака на града " Стария бряст " и парична награда. Пое и ангажимент да обезпечи апартамент за клуба, в който да бъдат настанявани младите спортисти, когато интерната на спортното учебно заведение затваря през лятото. А Божидар Андреев разгласи, че не се отхвърля от спорта, само че ще обърне внимание на образованието си и бъдещата си треньорска активност.



" Сега взех решение да вървя да изкарам тапия, в НСА да запиша, да изкарам треньорско и да оказвам помощ на треньора ", сподели Божидар Андреев, бронзов олимпийски медалист във повдигането на тежести от Олимпиадата в Париж 2024.

" Обезателно би трябвало да почине най-малко два месеца, да се възвърне и по-късно се надявам да влязат новите категории, да бъдат упоменати олимпийските, защото четири от тях ще бъдат олимпийски, четири единствено за международно състезание. Нас естествено ще ни интересува олимпийската категория. Аз се надявам да бъде 77 кг и считам, че в случай че по този начин се завъртят нещата ще имаме още веднъж участник на олимпийски игри ", съобщи Пламен Братойчев, персонален треньор на Божидар Андреев.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР