Бронзовият медалист от Лондон 2012 Тервел Пулев вече е в

...
Бронзовият медалист от Лондон 2012 Тервел Пулев вече е в
Коментари Харесай

Тервел пристигна в Берлин, довечера се качва на кантара

Бронзовият медалист от Лондон 2012 Тервел Пулев към този момент е в Берлин и довечера ще се качи на кантара преди идния си дуел в полутежка категория при експертите против Дражен Янянин от Босна и Херцеговина.

Мачът в немската столица сред двамата е на следващия ден във „ Вернер Зеелбинден Шпортпарк “. Най-скъпите билети са по 25 евро. Програмата с мачовете в боксовата галавечер стартира от 19:00 часа.

Това ще бъде четвърта среща на Тервел Пулев при експертите. Той завоюва предходните си три дуела с нокаут. Янянин, който е с шест години по-млад, има баланс от 17 победи (16 с нокаут) от 32 мача.

Треньорът на Пулев Борислав Бояджиев разкри тактиката на българина за борбата:

" Постепенно да навлезе в багра, да опитаме да поуморим съперника първите 3-4 рунда и по-късно да се вдигне интензивността, в случай че стане по-рано и всичко е наред ще е по-хубаво за нас ".

Кубрат Пулев също ще бъде в българския ъгъл в Берлин. Той има няколко съвета за Тервел преди борбата с Жанянин, който е срещал съперници от ранга на някогашния кандидат за международната купа - Дерек Чисора.

На въпрос какво е да излезеш против по-опитен боксьор от теб, Кубрат Пулев отвърна:

" Трябва да се внимава. Опитът дава едно преимущество, във всеки един миг може да изненада. Така че би трябвало да внимава във всеки един миг. На брат ми няма да му е елементарно ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР