Бронзовата ни медалистка от Летните олимпийски игри в Токио Евелина

...
Бронзовата ни медалистка от Летните олимпийски игри в Токио Евелина
Коментари Харесай

Евелина Николова се закани да вземе златото в Париж

Бронзовата ни медалистка от Летните олимпийски игри в Токио Евелина Николова бе посрещната с родопски гайди и погача на летище София по-рано през днешния ден. “Космическата” ария “Излел е Дельо хайдутин” в осъществяване онлайн насълзи очите на боркинята, която не съумя да сдържи страстите си пред множеството българи, които чакаха нея и Тайбе Юсеин на терминала.

Родената в Петрич състезателка показа упоритостта си да надгради това бронзово отличие със златно след 3 лета в Париж.

“В момента се усещам доста щастлива, тъй като видях усмивките на всички тези хора, които ме посрещнаха. Видях и всички известия, които ми писаха. Вече стартирам да чувствам какво към постигнала”, стартира тя.

“Успях, извоювах си го, преборих се”, това бяха думите, които си споделих след спечелването на бронза. Пътят беше доста сложен, доста дълъг, само че в това време имах и доста прелестни моменти. Бих споделила, че си заслужаваше всичко”, продължи Николова, която обаче няма планове да стопира дотук.

“Токио е един трамплин за мен. Париж е напълно скоро, единствено след 3 години, тъй че ще се опитам там да взема олимпийското злато”, закани се боркинята.

“Тежко постоянно има, само че аз се веселя, че имам верните треньори и хора до себе си, които съумяват да ме държат спокойна и да ме стимулират самоуверено да пъдя фантазиите си. След загубата на 1/2-финалите бях много разочарована, само че тогава поговорих със старши треньора на националния тим Петър Касабов и с персоналния ми треньор Мирослав Гочев, които ми споделиха да не помни тази загуба и да се успокоя, тъй като ми следва битка за бронзовото отличие”, разкри Евелина.

“Сега ще си взема дребна отмора и по-късно продължаваме подготовка, тъй като имаме още надпревари до края на годината”, добави Николова и благодари за поддръжката на Касабов, Гочев, Българската федерация по битка, Министерството на младежта и спорта и созополския клуб, в който тренира.

“Благодарение на всички тях в този момент имаме този медал”, приключи изявлението си медалистката от Япония.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР