Бронзовата медалистка с ансамбъла от олимпийските игри в Рио 2016

...
Бронзовата медалистка с ансамбъла от олимпийските игри в Рио 2016
Коментари Харесай

Златното момиче Християна Тодорова отслабна

Бронзовата медалистка с ансамбъла от олимпийските игри в Рио 2016 година Християна Тодорова съумя да смъкна по-голяма част от непотребните 20 кг., които натрупа откакто приключи дейната си спортна кариера.

След години на драконови ограничения и апетит, златното момиче стартира да наваксва с храната и фрапантно се ошишка. След 2-годишна борба с наднорменото тегло, към този момент показва изумителна фигура пред почитателите си в „ Инстаграм ”. Бившата спортистка и сегашна интернационална съдийка по художествена гимнастика показа със своите почитатели, че се е разделила с цели 12 кг . Останалите 8 не бързала да смъква. Християна сподели фотоси, на които театралничи с новото си тяло, облечена в червен бански костюм от две елементи. Бившата прелест отхвърли да е спазвала строги диети и режими.

„ Не съм спазвала хранителен режим, с изключение на витамини, които ме доставят с всичко нужно за организма ми, не са медикаменти, нито хапчета, нито магични чайчета, това са витамини, от които тялото има потребност, с цел да действа вярно. Храня се по 2-3 пъти дневно, упражнявам 3 пъти в седмицата. Моят хранителен режим включва всичко, което ми се яде, само че в дребни количества. Не съм правила тежки тренировки във фитнес залата по през целия ден. Промених си напълно метода на мислене. Спокойствието е в основата на всяка позитивна смяна. А храната може да бъде причина за всяка една болест, както и лек за всяка една болест. От нас зависи какво ще изберем ”, написа Християна.  Голям тласък да влезе във форма бил и приятелят й – тенисистът Димитър Кузманов, с който неотдавна отпразнуваха една година, откогато са дружно.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР