Бронзовата финалистка в Игри на волята може да се похвали

...
Бронзовата финалистка в Игри на волята може да се похвали
Коментари Харесай

Поли от "Игри на волята" с неподозирани разкрития за себе си, показа и нещо ценно

Бронзовата финалистка в " Игри на волята " може да се похвали с много достижения в живота си. Тя е единствено на 24 години, само че пък има насъбран опит в разнообразни сфери. Малко известно беше, че Поли от дребна има съществено отношение към спорта. Пред Vbox7 тя показа, че от дете е запалена по рисковите преживявания, само че също по този начин е съвсем професионална скиорка.

Виж още: Гери-Никол била яката дупара ли? Габи от " Игри на волята " засенчи певицата със секси извивки

В Instagram русокоската призна, че има много обичани спортни занимания, измежду които кикбокс и кросфит. С първото сега не се занимава доста, само че има за цел да се върне към кросфита тази година. Сега обаче е супер запалена по йогата, от която получава няколко положителни неща – прави тялото си по-издръжливо и способства за спокойствието си. Красавицата обича да релаксира и с едно много забавно занимание, за което доста малко хора знаят. Оказва се, че Поли обожава рисуването, което ѝ се отдава, в случай че съдим от отговорите ѝ на фенски въпроси в Instagram.

Виж още: Взе ли си записка Андреа? Певицата отново редактира фотосите, само че наподобява все по-пищна

Какво я стимулира и въодушевява ли? Ето този русокос красавец, с който са дружно от близо две години. Той се споделя Стилян и е професионален волейболист за Дунав (Русе), а за него научихме от самата Поли, която първо за Vbox7 удостовери, че е съществено обвързана.

 Instagram

Паулина ни показа, че се усеща прелестно в новата си връзка, само че не скри, че носи любовни белези от предходни взаимоотношения, които са били, както сама ги разказа, " мощно токсични ". Е, през днешния ден наподобява, че всичко това е единствено теоретичен урок за Поли.

Изображение: https://www.instagram.com/paulinagoranov/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР