Броени седмици след откриването ѝ, в новопостроената клиника за майчино

...
Броени седмици след откриването ѝ, в новопостроената клиника за майчино
Коментари Харесай

32 бебета са проплакали в Мама и Аз от откриването ѝ в Плевен

Броени седмици след откриването ѝ, в новопостроената клиника за майчино и детско здраве,Мама и Аз` Плевен към този момент са серодили 32 бебета. Съотношението момичета/момчета е в интерес на вторите – момченцата, проплакали в родилния комплекс, са 17, а госпожиците – 15, оповестиха от там.

Сред малчуганите има и братчета близнаци.

„ Щастливи сме от доверието, което ни гласоподават от ден на ден родители. Клиниката е нова, и все пак все по-често ни търсят бъдещи майки и бащи от цялата страна. Първото ни бебе е момиченце - Виктория, име на победител. Приемаме това като добър знак за целия екип “, споделят от родилното поделение в,Мама и Аз`.

Всички бебета на клиниката си потеглят от там с подарък – албум, запечатал техните първи моменти – първа фотография, първи отпечатък от крачето и ръчичката, първи усещания.

Първите страници на книга за рекомендации, похвали и недоволства са изписани – родителите споделят щастливи страсти и благодарности към екипа.

Клиниката,Мама и Аз‘ заема новопостроеното, независимо болнично крило на‚Сърце и Мозък‘Плевен. Родилният блок е към Клиниката по акушерство и гинекология с шеф доцент Йордан Попов. Бъдещите майки прекарват часовете до срещата с тяхната рожба в уютна конюнктура, оптимално близка до домашната, с поддръжката на техен непосредствен и дискретно наблюдаване от страна на екипа. Родилният бранш разполага със зали за естествено или оперативно раждане. Има опция и за избор на независима родилна зала за обикновено раждане, където се разрешава и наличието на компаньон по време на раждането.

В послеродовия бранш на,Мама и Аз‘ е проведен престоят след раждането – обезпечено е всичко належащо за майката и новороденото.

В,Мама и Аз‘ се организират Дни на отворените порти всеки трети петък в месеца от 10:30 до 11:00 часа.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР