Броени минути след избухването на новината, че постоянният представител на

...
Броени минути след избухването на новината, че постоянният представител на
Коментари Харесай

Иванка Тръмп може да замени Ники Хейли в ООН?

Броени минути след експлоадирането на новината, че непрекъснатият представител на Съединени американски щати в Организация на обединените нации Ники Хейли е подала оставка, се появиха голям брой информации, че дъщерята на американския президент Доналд Тръмп – Иванка, ще поеме поста. Това написа онлайн изданието на вестник Washington Examiner, представено от " Фокус ".
Водещата от CNN Попи Харлоу повдигна предлагането най-малко на два пъти във вторник, като означи, че който и да размени Хейли, би трябвало да има „ мощни връзки “ с депутатите от двете партии.
„ Говори се, че тя и нейния брачен партньор желаят да се върнат в Ню Йорк “, сподели пък политическият анализатор на CNN Марк Престън.
Консервативният коментатор Ан Коултър, която постоянно подлага на критика наличието на фамилията в администрацията на Тръмп, също поддържа назначението на дъщерята на президента на позицията.
През ноември 2017 година The New York Times написа, че Иванка Тръмп и Джаред Къшнър обмислят сюжет, „ в който Иванка Тръмп може да размени Ники Хейли като дипломат в Организация на обединените нации, в случай че Хейли размени държавния секретар Рекс Тилърсън. "
В своите мнения пред медиите в Овалния кабинет във вторник, Хейли съобщи, че Иванка Тръмп, която участва в стаята, е „ страховит другар “.
От своя страна, дъщерята на президента похвали Хейли, която, по нейните думи, е служила на Съединени американски щати с „ чест “ и се е „ отличила “.
„ Тя е самоуверен модернизатор “ написа Иванка в Twitter.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР