Броени месеци след развода си с бившия кмет на Стрелча

...
Броени месеци след развода си с бившия кмет на Стрелча
Коментари Харесай

„Мисис Баба” Дони Василева сияе с ново гадже, влюбена е до уши

Броени месеци след развода си с някогашния кмет на Стрелча Стойно Чачов, русокосата бизнес дама Дони Васлева прелива от благополучие. Причината за това е мъж, в който колоритната носителка на купата „ Мисис Баба ” у нас е влюбена до уши.

Новият сътрудник на Дони е кореняк софиянец, извънредно учтив и същински джентълмен, споделят нейни близки пред „ Уикенд ”. Ако се има вяра на мълвата, двамата се познавали от години. Джентълменът бил удивен от бизнес нюха на русокоската, която непрестанно измисляла разнообразни хрумвания за търговия. Двамата общували между тях още до момента в който Дони била омъжена за кмета-неверник. Столичанинът подпомагал бизнесът й с козметика. Нещо повече - подарил й кабрио, което Дони Василева преди няколко дни разгласи за обмен. Злите езици побързаха да я очернят, разказвайки, че евентуално го е закъсала финансово и заради тази причина разпродава освен колата си, само че и други скъпи движимости.

Оказа се обаче, че са в неточност. Мисис Баба продавала остарелия автомобил, тъй като скоро време щяла да има нова кола – подарък от мастития столичен предприемач. Дони Василева към този момент го е показала пред най-близките си приятелки – постоянни участнички по всемирски събития освен в столицата, само че и в страната. Те дали утвърждението си за мъжа и даже я уверили, че най-накрая е срещнала любовта на живота си. Красавицата била подготвена да стъпи още веднъж в брак, тъй като вярвала в сплотеното обичайно семейство, въпреки и да се била парила няколко пъти.

Завистливи приятелки на русокоската по този начин и не пропуснали да разясняват една значима детайлност. С кабриото Дони Василева се сдобила още до момента в който носела семейството Чачова, което навежда на мисълта, че освен екс кмета на Стрелча е бил шавлив, само че и благоверната му брачна половинка. Те се чудели на какво се дължи огромната й успеваемост измежду мъжете.

Преди доста години Дони контактувала с чужденци от гръцки генезис, даже развивала бизнес в южната ни съседка. Поради тази причина записала да учи Гръцка лингвистика в Нов български университет. Инициатор за това бил гръцкият предприемач Аристотелис Фотилас – някогашен брачен партньор на актрисата Елена Петрова. Богаташът приказвал свободно четири езика, измежду които и български. Той упорствал Дони да се изучи и да се осъществя като независима млада жена.

Оправната „ Мисис Баба ” изуми тв феновете, откакто по време на престоя си във „ Фермата ” се оплака от съжителството си с Вальо Топлото , който въпреки и изобилно богат, бил толкоз свидлив, че я пращал да купува по 200-300 грама сирене, а постоянно се случвало и да дояжда салатата й, с цел да икономиса някой лев и да не си поръчва и той порция. Преди години пък се говорило, че тя е противозаконна щерка в случай че не на Тодор Живков, то на изтъкнат партиец, че е била изоставена в дом за сираци, а по-късно осиновени от даже хора в ямболското село Роза. Там минало детството на Дони, която от дребна мечтаела един ден да се измъкне в София, където да търси благополучие и реализация, както и станало.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР