Броени месеци след като се върна на работа от майчинство

...
Броени месеци след като се върна на работа от майчинство
Коментари Харесай

Нещо се случва с красивата колежка на Хекимян! Ето какво

Броени месеци откакто се върна на работа от майчинство Мария Цънцарова май отново е бременна. В последно време коремчето на телевизионерката съмнително се е заоблило и това провокира доста шушукания в Би Ти Ви. Там към този момент чакат да разгласи публично щастливата новина, че чака второ дете.

Напоследък колежката на Антон Хекимян се появява в ефир в съмнително необятни облекла, които до неотдавна бяха табу в дрешника ѝ за студиото, формиран главно от впити рокли и тоалети, които акцентират тънкото ѝ кръстче. В момента обаче тя настойчиво крие талията си, без да дава подборни пояснения за какво го прави. На моменти под чувалите, които навлича, ясно се обрисува изпъкналото ѝ коремче, което за сътрудниците ѝ е знак, че още веднъж е бременна.

Мария Цънцарова роди единствено преди година и половина, а напролет прекъсна отпуска си по майчинство, с цел да се върне в малкия екран. Съдейки по хъса, с който работи от първия ден, никой от сътрудниците ѝ не е очаквал, че прави проекти за второ бебе. Оказва се обаче, че майчинският инстинкт на ко-водещата в „ Тази заран ” е по-силен от кариеризма и тя е решила да подари сина си с другарче в игрите. Ако слуховете за бременността ѝ се окажат правилни, бебето би трябвало да се роди в края на пролетта или началото на лятото, написа “Уикенд ”.

За разлика от доста свои колежки, с първата си бременност Мария Цънцарова отхвърли да работи до последния миг преди раждането. Тя се възползва от опцията, която законът ѝ дава, да излезе в болничен дълго преди термина. През цялото време обаче се оплаквала на сътрудниците си какъв брой ѝ липсва работата. Затова всички мислели, че ще издържи най-вече 6 месеца у дома с бебето и след това още веднъж ще се върне в студиото.

Тя обаче останала в майчинство, до момента в който детето навърши годинка, след това си взела полагаемия по закон отпуск от един месец и едвам по-късно се върнала на работа с ударни следствия.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР