Броени дни след щатската премиера на “ (World War Z)

...
Броени дни след щатската премиера на “ (World War Z)
Коментари Харесай

Брад Пит ще участва и в продължението на „Z-та световна война”

Броени дни след щатската премиера на „ “ (World War Z) основателите на продукцията оповестиха, че стартират подготовката на втория филм към идната поредност. След като се трансформира в най-касовия дебют в кариерата на Брад Пит в международен мащаб, тази седмица филмът повтори този триумф и на българския пазар. Продукцията записва общо 260 655 лева в българския боксофис през премиерния си уикенд и предпремиерната седмица, като с тези резултати „ Z-та международна война “ се трансформира в новата най-касова премиера на Брад Пит у нас, изпреварвайки третия филм от известната поредност „ Бандата на Оушън “.

„ “ завоюва първото място и в международния боксофис тази седмица, като записва доход от 99,9 милиона щатски $ с прожекции в 51 страни. С тези резултати общата сума, която филмът генерира в международен мащаб към днешна дата, доближи 259 милиона щатски $.

Принос към фурора, провокиран от продукцията, безспорно има дейното присъединяване на Брад Пит, който през миналите дни посети серия от прожекции, трансформирайки ги в същински събития за почитателите си.

„ Най-хубавото в това е, че стана ясно какъв страховит сътрудник и продуцент е Брад “, разяснява вицепрезидентът на Paramount Pictures Робърт Мур. „ Мисля, че филмът завладя фантазията на публиката с нещо свежо и друго. Разбира се, принос за това има и страхотното осъществяване на Брад “, прибавя той.

Апокалиптичният 3D екшън „ “ се разпростира към служителя на Обединените народи Джери Лейн (Брад Пит), който обикаля света в трескава конкуренция с времето, с цел да спре пандемия, заплашваща да смъкна държавни управления, да разбие армии и да покоси човечеството като тип.

„ ” е въодушевен от едноименния разказ на Макс Брук, а режисьор на кино лентата е Марк Форстър („ Спектър на утехата ”, „ Балът на чудовището ”).

„ ” към този момент е в 3D кината у нас.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР