Броени дни след официалната премиера на втория сезон на “Престъпен

...
Броени дни след официалната премиера на втория сезон на “Престъпен
Коментари Харесай

NOVA – част от световната премиера на сериала „Престъпен рай“

Броени дни след формалната премиера на втория сезон на “Престъпен парадайс ” в Съединени американски щати, NOVA става част от международния дебют на продължението на хитовия сериал. От 24 юли българските фенове ще могат да се насладят на новите епизоди на екшън поредицата от Дийн Девлин и Гари Розен всеки понеделник и вторник в 21.00 ч.

В първия сезон на „ Престъпен парадайс “ някогашният сътрудник на Американската организация за битка с опиатите Алекс Уокър (Крисчън Кейн) опита да избяга надалеч от измяната, животозастрашаващата борба с хипертонията и хаоса на модерния свят на дребен екваториален остров. Много скоро обаче той още веднъж се оказа замесен в свят с рискови хора, заплетени престъпни загадки и смъртоносни обстановки, дружно с правилните си другари от локалния полицейски сектор Кай Мендоса (Саманта Ришел) и Ернесто Аламарес (Артър Акуня). В новите епизоди те ще се завърнат с нова порция заплетени случаи, рискови завършения, екшън и вълнуващи обрати на фона на жаркото слънце и живописните пейзажи на плажовете на Филипините.

Пред какви комплицирани професионални провокации ще се изправят Алекс, Кай и Ернесто? Каква персонална загуба ще настъпи в живота на Алекс? Какъв поврат ще предизвика неочакваната поява на някогашната му жена? И по какъв начин ще се развият връзките сред него и Кай, откакто влязат в задача под прикритие като двойка?

Не пропускайте да разберете във втория сезон на “Престъпен парадайс ” от 24 юли (понеделник) в 21.00 ч. по NOVA.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР