Броени дни след края на участието на България на ЕвроБаскет

...
Броени дни след края на участието на България на ЕвроБаскет
Коментари Харесай

Андрей Иванов пред Sportal.bg - за звездите на ЕвроБаскет, Вечното дерби в НБЛ и трансфера в ЦСКА

Броени дни след края на присъединяване на България на ЕвроБаскет 2022, националът Андрей Иванов застана пред камерата на Sportal.bg и Sportal TV, с цел да разкрие страстите от конкуренцията в Тбилиси, какво не доближи на „ лъвовете “, с цел да прескочат груповата фаза, както и какво е спечелил от играта и наличието си там. 

„ Малко не ни доближи. Като изключим мача с Испания, в другите играхме сносно, само че просто не издържахме физически, може би най-после. Европейското ми даде доста неща. За пръв път онлайн виждам играчи от такава класа и сигурно ще ми помогне доста за сегашния сезон. Видях по какъв начин би трябвало да се играе, с каква скорост, с каква физика, тъй че даде ми доста. Определено ми даде самочувствие. Мисля, че играех добре. Аз постоянно желая повече, само че като цяло съм удовлетворен от себе си и от шанса, който ми даде треньорът. “, съобщи центърът.

Баскетболистът на ЦСКА приказва и за решението да подпише с „ армейците “. Не пропуснахме да го попитаме за първия противник през новия сезон в НБЛ – Спартак Плевен, както и за по този начин чаканото от 13 години насам Вечно дерби. 

„ ЦСКА беше първият тим, който ми се обади. Имахме малко инциденти и малко по-късно се случиха нещата, тъй като имах контракт с Бургас (б.р. с Черноморец), само че по този начин се случиха нещата, че да не остана там идващия сезон. На малко по-късен стадий всичко стана небрежно. Приех офертата на ЦСКА, това ще е добра опция. “ 

Какво още показа пред нашата камера Андрей Иванов, вижте във видеото!

Снимки: Владимир Иванов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР