Броени дни след края на олимпийските игри в Токио звездите

...
Броени дни след края на олимпийските игри в Токио звездите
Коментари Харесай

Спечелете безплатен билет за мачовете на България от Евровол...

Броени дни след края на олимпийските игри в Токио звездите на женския волейбол още веднъж излизат край мрежата. Най-добрите състезателки от Стария континент ще мерят сили на Европейското състезание. Шампионатът ще се организира от 18 август до 4 септември, а Пловдив е един от домакините.

В зала „ Колодрума” ще се проведат мачовете от група " В ", в която е българският отбор, както и четири осминафинала и два четвъртфинала. Останалите съорганизатори са Сърбия, Хърватия и Румъния. Полуфиналите и мачовете за систематизиране на медалите ще са в Белград.

Съперници на българския отбор в групата са тимовете на Полша, Германия, Чехия, Испания и Гърция. Първата ни среща е с Гърция на 18 август от 20:30 часа.

За почитателите на волейбола, които желаят да са сигурни, че няма да изтърван нито един мач на обичания си отбор, уредниците оферират неповторимия " Отборен билет “. Той важи за всички срещи на определения тим в груповата фаза и е на цена от 60 лева

Вестник „ Марица”, уеб сайтът и генералният спонсор на женския ни народен тим „ Efbet” обаче ви дават и друга опция. Предлагаме ви да опитате шанса си в играта на „ Марица”, в която късметлиите ще получат безвъзмездни билети за мачовете на „ лъвиците”.

В идващите дни следете уеб страницата и страницата на „ Марица” във Facebook, където ще намерите нашите въпроси, свързани с Европейското състезание по волейбол. Всеки ден след чоп двама от участниците, дали правилен отговор на съответния въпрос, ще получават билети за двама за съответния мач от програмата на българките.

Играйте, печелете и гледайте гратис шоуто в „ Колодрума” с подаръците от „ Марица” и „ Efbet”.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР