Броени дни след като Барселона отстъпи на Валенсия на „Местая“

...
Броени дни след като Барселона отстъпи на Валенсия на „Местая“
Коментари Харесай

Барселона и Валенсия в напреднали разговори за нападател

Броени дни откакто Барселона отстъпи на Валенсия на „ Местая “ с 0:2, управленията на двата отбора са почнали договаряния. Както е известно каталунците желаят да привлекат нападателя на „ прилепите “ Родриго.

Вчера представители на „ блаугранас “ в лицето на Ерик Абидал, Рамон Планес и Оскар Грау са се срещнали с сътрудника си от Валенсия Анил Мърти. Според някои източници даже сътрудникът на играча Жорже Мендеш е дошъл в каталунската столица, с цел да може да сътрудничи за по-бързото развиване на договорката, написа Мундо Депортиво.

Очаква се през днешния ден договарянията да се възобновят и прехвърлянето да бъде сбъднат скоро. И двата клуба не желаят да изчакват края на трансферния прозорец.

Ръководството на Барселона гледа на интервенцията с сдържан оптимизъм. Причината е, че каталунците ще се опитат да сведат до най-малко неизбежните последици от икономическа позиция, които ще претърпи в края на сезона. „ Блаугранас “ имат мощна потребност от привличането на централен нападател, след травмата на Луис Суарес, който ще отсъства за дълго.

Източници настояват, че Валенсия ще изиска за Родриго сумата от 50 милиона евро, макар че първоначално се загатваха даже 60 милиона от европейската валута.

По този метод Барселона ще се опита да понижи тази сума с включването на свои състезател в договорката. Споменава се името на десния бранител Муса Ваге, само че също по този начин вид е и някой гений от Ла Масия.

Ръководството на Барселона обмисля разновидността да вземе нападателя чартърен до края на сезона без наложителна уговорка за откупуването му.

Сделката би трябвало да се реализира до петък, 31 януари, когато затаря трансферния прозорец.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР