Броени дни преди старта BIG Brother All Stars 2013 едни

...
Броени дни преди старта BIG Brother All Stars 2013 едни
Коментари Харесай

Найден, Никол, Стойка и Йоана тръгват на лов за Мисии

Броени дни преди старта BIG Brother All Stars 2013 едни от най-емблематичните лица на шоуто ще се трансфорат в същински кореспонденти, получавайки опцията да срещнат десетки почитатели из софийските улици.

От понеделник до петък в ролята на All Stars кореспонденти ще влязат: една от звездите на VIP Brother 2013 - певицата Йоана, представителите на първия BIG Brother и участници в All Stars сезона предходната година - „ пипирудата " Стойка и Нед, както и телевизионната водеща Никол Станкулова, която е някогашен участник от предишния VIP сезон.

Тяхната основна задача ще бъде да „ съберат " допустимо максимален брой Мисии от почитателите, които тази година имат шанса да дадат свои персонални оферти за игри и провокации в Къщата на BIG Brother All Stars 2013. Пред атрактивните кореспонденти всеки обожател на предаването ще има опция също по този начин да показа какво желае да види от бъдещите Съквартиранти и да опише най-смелите си упования за новата Къща.

В продължение на цяла седмица Йоана, Никол, Стойка и Нед ще се трансфорат в „ ловци на Мисии ", отразявайки най-интересните оферти и упования за BIG Brother All Stars 2013.

Най-нестандартните хрумвания на почитателите, феновете ще могат да видят от вторник до петък в рубриката на Павел Владимиров в „ Здравей, България ".

Новият сезон на BIG Brother All Stars стартира на 18 ноември в ефира на Нова ТВ, директно след огромния край на VIP Brother 2013.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР