Броени дни преди първия учебен ден, актьорите от уеб тийн

...
Броени дни преди първия учебен ден, актьорите от уеб тийн
Коментари Харесай

Актьорите от „Не така, брат!“ ще помагат на ученици с домашните

Броени дни преди първия образователен ден, актьорите от уеб тийн сериала „ Не по този начин, брат! “ приготвиха специфична изненада за всички възпитаници.

Мино Караджов, Ана-Мария Янакиева и Иван Тишев, се включиха в самодейността на просветителния уебсайт „ Уча.се “, като озвучиха видео уроци за учениците. По този метод те желаят да покажат, че ученето може да бъде занимателно и прелестно, стига да избереш верния метод, по който да усвоиш образователния материал, което е и измежду главните цели на платформата “Уча.се “.

Уроците ще са налични в платформата през септември.

Мино Караджов към този момент е озвучил урок по биология за 9 клас, а Ана-Мария Янакиева, която почитателите познават като Блага, се впуска в изследване на „ Теория на еволюцията “. В плана на „ Уча.се “ ще се включи и любимецът на всички тийнейджърки - Иван Тишев.

Съвсем скоро, феновете на сериала ще могат още веднъж да гледат своите обичани герои във Vbox7.com. Новият сезон на „ Не по този начин, брат! “ се завръща на 6 септември и носи загадъчното име „ Смяна на местата “. Той дава обещание непредвидени обрати и двойна доза смях за всички почитатели на сериала.

Актьорите от „ Не по този начин, брат! “ ще бъдат специфични посетители в зоната на Vbox7.com по време на Aniventure Comic Con на 10 септември. Там почитателите ще могат да се срещнат с Мино Караджов, Ана-Мария Янакиева и Надежда Петрова. Oсвен подписи и фотоси обичаните звезди на младежите дават обещание извънредна информация за новия сезон, до която ще имат достъп единствено присъстващите.

До момента „ Не по този начин, брат! “ има над 21 милиона гледания в онлайн платформите, като при започване на лятото сграбчи наградата за най-хубав уеб сериал от Mediamixx в Солун. Новият сезон дава обещание още по-интересни сюжети, а почитателите сигурно могат да чакат доста изненади от неговите основатели - 7Talents.

„ Не по този начин, брат! “ се завръща на 6 септември от 14:00 часа във Vbox7.com. Още вести за поредицата може да откриете във Фейсбук и Instagram.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР