Броени дни преди първия двубой на Ливърпул след рестарта в

...
Броени дни преди първия двубой на Ливърпул след рестарта в
Коментари Харесай

Клоп: Очакват ни проблеми, но като цяло ще бъде вълнуващо

Броени дни преди първия дуел на Ливърпул след рестарта в Премиър лийг мениджърът Юрген Клоп е наясно, че нещата няма да са тъкмо както преди пандемията. В неделя на тима му следва градско дерби с Евертън на “Гудисън Парк”. На “червените” им трябват две победи, с цел да побеждават с мечтаната купа.

“Всички доста се развълнувахме около първите два мача в сряда - съобщи Клоп в изявление за формалния уебсайт на клуба. - Всички гледахме с интерес. Самите ние сме подготвени да се завърнем на терена, само че би трябвало да сме готови, че ще се сблъскаме с проблеми, тъй като такива сигурно ще има. Винаги е било по този начин, това не е нещо ново. Във футбола би трябвало да имаш проект за това, с цел да можеш да се оправиш с пречката, когато тя се появи. Като цяло ще бъде вълнуващо.”

Ahead of the short trip to Goodison Park, the Reds were put through their paces at Melwood on Wednesday.

Go behind-the-scenes with Inside Training
— Liverpool FC (at ) (@LFC) June 18, 2020
“Карамелите” нямат даже на половина от точките на Ливърпул, като са на 12-о място. Германският управител на съвсем сигурния предстоящ отличник обаче предизвести, че това не е гаранция за елементарен дуел. “Когато анализирате Евертън, гледайте Наполи - изясни Клоп. - Или вижте някой от другите предходни тимове на Карло Анчелоти. Той желае от футболистите си да играят по характерен метод и тъй като към този момент е задоволително дълго време в Евертън, най-вероятно ги е научил по какъв начин да го вършат. Срещу нас ще излезе противник, който ще играе футбол. От нас зависи доколко ще му позволим да го прави. Трябва да сме настоятелни преди дуела, по време на него, че и по-късно.”

Бившият ментор на Борусия (Дортмунд) смята за потребно това, че напоследък отборът му можеше да тренира умерено на самия “Анфийлд”.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР