Броени дни преди натрупването на снежна покривка по улиците на

...
Броени дни преди натрупването на снежна покривка по улиците на
Коментари Харесай

Не!Новините: Фейсбук ще спира акаунтите на хора, пишещи за първия сняг

Броени дни преди натрупването на снежна завивка по улиците на градовете в България, от централата на фейбсук оповестиха, че ще стопират и изтриват профилите на всички консуматори, които употребяват статуса си за съобщаване на метеорологичните условия в страната, написа „ Не!Новините “.

Като причина за радикалните закани е годишният флууд, който настава незабавно щом стартира да вали сняг. Както е известно, тогава 90% от ползващите обществени мрежи, се усещат виновни да оповестят на останалата част от човечеството очевидното.

„ Освен, че е дразнещо, това натоварва ненужно сървърите ни. Вместо хората да споделят песни от ютюб и вибокс, те се вършат на Емил Чолаков от бТВ и се радват на снега, като Чарли Шийн на кокаин “, разяснява работещ за фейсбук българин на име Чочко.

Според осведомени голяма част от радващите се на снега до месец си трансформират мнението и разгласяват статус от рода на: „ оф.. `баси студа “, с което потвърждават хипотетичната липса на разсъдък.

В други вести от страната – световното стопляне доближи Грузия, където ще остане, до момента в който научи езика.

***

Публикацията от Не!Новините има за цел да разсмива и забавлява. Тя е плод на фикция и няма действителна новинарска стойност. /dnews.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР